Wil je lid worden?Als je lid wilt worden kom dan zeker naar onze startdag op 4 september om half 2!


Uniform


Net als elke jeugdbeweging, hebben ook wij een uniform. Dit moeten de leden elke zondag dragen, zodat we zichtbaar zijn als chiro!

Ons uniform bestaat uit:
- Ons eigen rode chiro T-shirt. Dit aan een prijsje van 15 euro.
- Een beige short of rok. Deze kan je kopen in de banier.
- Onze eigen rode trui aan de prijs van 30 euro, een chirotrui of -vest van de banier, of een gewone blauwe trui.

Het dragen van het T-shirt is verplicht vanaf de speelclub. Vanaf de rakwi ben je ook verplicht om een beige chirorok of -short te dragen. Speelclubbers dragen liefst ook wel een beige rok of short, maar deze hoeft nog niet noodzakelijk van de chiro te zijn.
De truien zijn natuurlijk ook niet verplicht, een rode trui opzicht is voor ons ook goed. Wel is dit natuurlijk dik oké voor de groepssfeer en het groepsgevoel. Je kan de T-shirten en truien van onze chiro kopen bij de leiding, je mag hen er voor of na de chiro op aanspreken. Via e-mail of sms kan je de leiding ook altijd bereiken, om na te trekken of de juiste maat er is.

Voor andere kleding of gewoon leuke chiro- of knutselspullen kan je terecht in de banier. Deze winkel vind je op verschillende plaatsen terug, maar de dichtsbijzijnde is die in Hasselt, Vaartstraat 14. Je kan hun aanbod ook bekijken op www.debanier.be.